Wie zijn wij?

CM, uw zorgpartner.

Onze bewoners genieten in stijl van hun vrijheid en comfort.
Ze wonen zelfstandig in alle privacy, dit alles met een gerust gemoed, want
de nodige zorg is vlakbij indien nodig. 

Dit is de taak van de beheersinstantie VZW Zorgbeheer Midden-Vlaanderen die in samenwerking met
de zorgpartner CM  hiervoor instaat.

VZW Zorgbeheer Midden-Vlaanderen is een unieke samenwerking tussen CM en Immo Van De Woestijne.

Immo Van De Woestijne is een gerenommeerd vastgoedkantoor die sterk is in het beheren van gebouwen.
CM Midden-Vlaanderen anderzijds is als ziekenfonds marktleider in de regio en expert op vlak van zorgbegeleiding, - bemiddeling en -coördinatie. CM had het concept CM-Zorgmakelaar ontwikkeld als antwoord op vragen van ontwikkelaars die een partner zochten voor hun zorgprojecten. 

Immo Van De Woestijne zag bewoners van klassieke appartementen ouder worden en wilde hen ondersteuning bieden. Het kantoor zag ook dat er een nieuwe formule nodig was voor assistentiewoningen.

We hebben elkaar gevonden en de handen in elkaar geslagen om de VZW Zorgbeheer Midden-Vlaanderen op te richten. Immo Van De Woestijne staat in voor het vastgoedbeheer. CM neemt het zorgmakelaarschap en het zorgbeheer voor haar rekening.

Samen komen we tot een betaalbaar, sociaal, duurzaam en eenvoudig systeem, waarbij we het beste van de twee werelden bij elkaar brengen.

Met de VZW Zorgbeheer hebben we intussen veel ervaring in zorgvastgoed. We adviseren projectontwikkelaars en architecten bij hun bouwproject, hun plannen, inrichting, technieken en noodzakelijke aanpassingen voor het doelpubliek. De kwaliteit van de uitbating is namelijk essentieel voor de levensvatbaarheid van een project.  

+

=